År 2015 – väntans tider!

IMG_4285

Med trevligt sällskap och med god mat o dryck har vi nu tagit steget in i år 2015! Extra kul när våra barn med sambos och kompisar vill vara med och fira in det nya året! Hundarna klarade också nyårsfirandet utan några framtida men. Förutom att de skällde till när en och annan kraftig smäll hördes från trädgården under tidig kväll, så var de helt tysta när det verkliga oljudet bröt ut vid 24.00 och låg då lugnt och fint på golvet och njöt av sina goda märgbem. Medan Isa som varit magsjuk tidigare på dagen fick nöja sig med att tugga på några frysta tärningar av ris.

Ett helt nytt år alltså och jag hoppas att det startar upp med en valpfödsel i mitten av februari, för vår chokladpralin Lily är förhoppningsvis dräktig och är nu inne på sin fjärde vecka efter parningen med den fina hanhunden Noppe. Ännu är det lite för tidigt att se några säkra tecken på dräktighet, så nu har vi ytterligare några spännande veckor framför oss! Vill du veta mer – se ”Planerade valpar”!

IMG_4298

Lily – här kan man snacka om en soffliggare och livsnjutare!

IMG_4296

Inledningen av ett nytt år innebär också att en Sveriges största hundutställningar går av stapeln, nämligen My Dog i Göteborg. I år kunde vi tyvärr inte delta med Lily, eftersom hon är parad och med den ökade infektionsrisken som finns på utställningar så fick hon stå över. Istället följde vi med spänning Dicho-dottern Lykke – då hon under två dagar visades upp av matte Barbro, som för övrigt gjorde det så bra att hon av söndagens domare fick Välvisad. De  gjorde vad de kunde under de två dagarna, men den här gången räckte det inte hela vägen fram! Fast utställningsåret har ju bara börjat Barbro och Pelle, så vi håller allt som hållas kan inför kommande utställningar med er lilla sötnos!

IMG_4315

IMG_4318

Här kommer en bild på en annan av Dichos söta döttrar, stockholmskan Iza! Hon har nu tappat det mesta av sin valpiga kropp och istället förvandlats till en smäcker och söt perroflicka på sju månader! En energisk och mkt social liten tik, som lever ett bra liv i huvudstaden tillsammans med husse Janne och matte Gunilla.

IMG_4278

Slutligen en valp från Dichos senaste kull (tillsammans med fina tiken Evita) kommer här söta tiken Irma 33 dagar gammal!

IMG_4341

 

One thought on “År 2015 – väntans tider!

  1. Vilken trevlig Nyårsafton. Härligt med barn som vill umgås med sina ”gamla” föräldrar. Tack för supporten i Göteborg. Nu laddar vi för Danmark i februari!
    Lilla Irma är så lik Lykke som valp. Jättefin.
    Barbro

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *