Solen glimmar!

Vilken underbart solig vinterdag vi har bakom oss, förutom att det har varit halt väglag och på vissa ställen isigt samt spårigt efter att det under dagen varit betydligt kallare än i går. Under eftermiddagen slog det till med hela sju minusgrader, men den värmande solen gjorde det ändå behagligt att vistas utomhus. Krulltottarna har trots det besvärliga underlaget haft massor av spring i benen och fått glädjefnatt varje gång som de kommit ut i snön!! Först ut bland de nytagna bilderna är Lily.

IMG_4061

Familjens söta chokladpralin!

IMG_4055

I lekartagen!

IMG_4043

Snön smakar gott!

IMG_4047

Sedan är det nyklippta Dichos tur – lika fina med kort som lång päls.

IMG_4084

Utan päls för ögonen, så syns hans sammetslena ögon ännu bättre!

IMG_4081

Dicho i närbild och…

IMG_4078

i profil.

Sist ut är flockens Grand-old lady fina Isa, som också nyligen har blivit av med sin yviga päls. Hon fyller snart nio år och det är bara att hoppas att hon fortsätter att vara så här alert och ungdomlig många år till.

IMG_4094

Otroligt vad Isa kan vifta på sin svans när hon tycker ngt är roligt!

IMG_4092

 

2 thoughts on “Solen glimmar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *