Ett nytt år – 2016!

Nu har det nya året 2016 precis börjat och att lämna det gamla året och gå in i det nya, väcker som alltid lite blandade känslor hos mig – förväntan, hoppfullhet och också ett visst vemod. Den sistnämnda känslan är kanhända lite åldersrelaterad och det är kanske bara att konstatera att åren rusar på med stormsteg numera. Hoppas nu att 2016 kan bli ett bättre år än det vi har bakom oss, med tanke på alla oroligheter ute i världen och i Europa, och att de goda krafter som finns bland oss människor får råda.

IMG_4055
På hundfronten har vi år 2015 framförallt kunnat glädja oss över att vår söta chokladpralin Lily i mitten av februari fick sin första kull den s.k. Amber-kullen, som består av sex underbara valpar. Otroligt nog fyller de snart ett år och det har varit så spännande och roligt att följa deras utveckling under året som gått. Ett stort TACK till er valpfamiljer som tar så väl hand om dem!

IMG_0201

Här kommer några nyårskarameller på sötnosarna!

IMG_0664IMG_0526

IMG_0424IMG_0975

IMG_1861IMG_2813

Förutom att Lily gav de små en mkt bra start i livet, genom att vara en så god och omsorgsfull mor, så var ”morbror” Dicho och ”moster” Isa till god hjälp för att valparna skulle få träna sig i att träffa andra hundar än sin mamma under sin första levnadstid.

IMG_4081 Dicho

IMG_4092 Isa

Trots att Lily slet hårt med valparna under hela våren, så var hon redan på sommaren i så fin fysisk form att hon i slutet på juli var redo för utställningsringen. Hon har under året ställts ut sparsamt, men har ändå haft fantastiskt fina framgångar under 2015. Vad sägs om t.ex. championvinnare i Europavinnarutställningen, Köpenhamnsvinnare och Dansk vinnare. Ljuvliga Lily, som älskar att få visa upp sig i ringarna!

148728_sk_01__SK19188

I år planeras en ny kull för Lily. Mer info om detta kommer senare!

IMG_4031

Från oss till er önskar nu vi ett riktigt fint Nytt År 2016!!

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *