Happy birthday!!

_MS17158

Idag är inte vilken dag som helst, för vår älskade LILY fyller FYRA år!! Det har varit både roliga och händelserika år tillsammans med denna fantastiska perrotjej och jag hoppas också att vi har många år framför oss! Lily är bara så underbar – kelig och supergo och vi kan ju inte annat än att älska henne, dessutom är hon full av energi och älskar allt från att lydnadsträna och spåra till att visa upp sig i utställningsringarna. Vilken härlig utstrålning denna lilla tik har och det har hon också blivit belönad för, så vad sägs om följande framgångar: C.I.B, NORD UCH, NO UCH, DK UCH, SE UCH, DKV-15, KBHV-15.

148728_sk_01__SK19188

Jag  kan inte bli annat än glad över hennes härliga personlighet och fantastiska förmåga att med sådan glädje och motivation ta sig an arbetsuppgifter av olika slag!

IMG_3828

År 2015 blev Lily också mamma till den fina Amberkullen, som består av sex underbara valpar. Sötnosarna har nyligen fyllt hela ett år och det ska bli så spännande att få följa dem i deras utveckling och vuxenliv. Här kommer några bilder på bärnstenarna i skiftande åldrar!

IMG_2810IMG_2811IMG_2105

IMG_1897IMG_1134IMG_1861

HAPPY BIRTHDAY TO YOU…!!

IMG_3183

One thought on “Happy birthday!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *