Lugnt-slutet-på-veckan-tempo!

Då vi har fått en fin fredagseftermiddag med sol och vindstilla – tillbringar jag och hundarna några sköna timmar i trädgården. På husets södersida, som också är vår trädgårdssida, visar termometern 15 plusgrader och när solen värmer som mest visar den hela 25 grader. Lily som på förmiddagen varit på besök hos veterinären är just nu inte i bästa form, så vi andra anpassar oss efter henne och tar det lite lugnare än vanligt.

IMG_4419

Det känns som om hundflocken har lätt för att anpassa sig efter den av dem som är ur form och det verkar nästan som om de till och med njuter av att ta det lugnt och bara få vara under några varma eftermiddagstimmar. De ligger i solen och tuggar ben, springer en lekrunda, kommer till mig för lite kel, går in en sväng för att sedan komma ut igen – kort sagt så verkar de trivas med det fria trädgårdslivet. Både Dicho och Isa kommer att gå på långtur när Mats kommer hem, men just nu verkar de fullt nöjda med det lugna slutet-på-veckan-tempot!

IMG_4126 Dicho

IN och UT!

IMG_4128 Isa

Hoppas nu att Lily piggnar till under helgen, för det är så ledsamt när våra fyrfota äslklingar mår dåligt och att de då inte heller kan berätta om hur de känner sig gör ju inte det hela bättre – även om man kan ju se på deras allmäntillstånd och på deras talande ögon när de har det jobbigt. Till er från oss vill vi i alla fall önska en riktigt skön helg och passa på att njuta av det fina vårvädret!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *