4-veckors valpar och valpköparbesök

Ja, så har de små sötnosarna hunnit att fylla 4-veckor och nu händer det mycket och ibland går det så snabbt att jag missar deras första trevande försök, t.ex. att klara av klättra upp på en låg liten plastpall. Att tänderna är på väg går det verkligen inte att ta miste på, då de gärna provsmakar på både våra kläder och fötter när vi sitter ibland dem. Jag försöker redan nu att vänja dem vid att istället sätta tänderna i ngn av de bitvänliga KONG-leksakerna i gummi som ligger lite varstans på deras lekytor, för det är bara en tidsfråga till det kommer att göra hiskligt ont när de sylvassa mjölktänderna biter tag om allt från våra tår till våra fingrar. De har nu i ännu större omfattning än tidigare blivit intresserade av olika slags leksaker. bl.a. är Ikeas små blåa nallar omåttligt populära. Olika tunnlar att krypa igenom och saker att klättra på är också spännande tycker de.

Vädret här i Skåne har varit ganska ombytligt den senast tiden, men så fort solen tittar fram så får de vara utomhus. Om de har mkt spring och upptäckarlust inomhus, så är det ingenting mot allt spännande som de upplever av både ljud och saker att utforska i vår trädgård.

IMG_6566

Lunchpaus

IMG_6562

”Flash” i den röda tunneln.

IMG_6561

”Hot” spanar in mamsen om hon möjligtvis ska bjuda på ännu mera mat!

IMG_6560

”Pearl” har också full koll på vad som händer runtomkring henne.

Valparna socialiseras nu alltmer och igår var det så äntligen dags för några av valpköparna att komma hit och valpmysa. De små sötnosarna var i sitt esse och rörde sig obehindrat runt bland ben, fötter och klappande händer. Förutom valpgos fanns det också tid för information om tänkvärdheter inför den härliga valptid som väntar samt en gemensam fikastund förstås. Roligt att träffa er alla och på fredag ska det bli kul att även få träffa nästa gäng av förväntansfulla valpköpare!

Med hjälp av Maribel och Mats bakom kameran kommer här stå- och huvudbilder på godingarna!

IMG_6593

IMG_6583

”Diamond”

IMG_6607

IMG_6606

”Bat”

IMG_6623

IMG_6632

”Hot”

IMG_6680

IMG_6634

”Flash” (Höll på att somna mitt i fotograferingen)

IMG_6663

IMG_6666

”Diva”

IMG_6689

IMG_6684

”Pearl”

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *