En tillbakablick från sommaren!

Eftersom det under en lång tid i somras inte gick att göra några inlägg på min strejkande blogg i samband med att Bonbon-kullen blev fem veckor, så kommer här nu en liten tillbakablick med bilder på de sex söta lakritstrollen. Dessa små konfektbitar (=Bonbon) var inte bara söta att vila ögonen på, utan hade också en härlig energi med mycket lekfullhet i sina små kroppar, dessutom var de både framåt och mkt sociala både mot människor och mot andra hundar. Kullen blir förresten i dagarna hela fem månader och de har verkligen vuxit så att det står hejdliga till, då en valp vid senaste invägningen som mest vägde 13,8 kg och en annan hade en mankhöjd på upp till 40 cm. Valparna är efter Basse (Lamirada Amber Basil) och Iza (Forevertobe Juno.

Här kommer de valpbilder som jag inte har kunnat lägga ut på bloggen förrän nu!

Diva (Lamirada Bonbon Diva) – en otroligt söt, självständig och framåt liten tik.

Pearl (LM Bonbon Pearl) – söt som socker med en svans som viftar ofta och gärna – hennes nyfikenhet på livet gjorde att hon blev den första i skaran att se sig omkring med sina blåa ögon.

Conny (LM Bonbon Hot Wind) – en riktig goding som älskar att pussas och att knyta upp skosnören.

Skipper (LM Bonbon Flash Boy) – en kelsjuk och go perrokille, som älskar att ligga i famnen och få massage.

De två återstående valparna har kenneln med Bibehållen avelsrätt.

Nova (LM Bonbon Red Diamond) – en pigg, söt och glad liten perrotjej, som håller sig framme när det händer något spännande.

Bosse (LM Bonbon Bat Wing) – en fin liten brummelbjörn (den svarta färgen till trots) med glimten i ögat och med massor av spring i sina små ben.

Älskade valpar i Bonbon-kullen – ett stooooort lycka till på er väg mot vuxenlivet!!

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *