Zaba – Caraydan Nodalin

I eftermiddag har jag träffat Zaba och matte Lina på Lomma BK, där de tränade agility och så kul att återigen få se Zabas härliga arbetsglädje och kapacitet på agilitybanan. Jag passade på att ta några nya bilder på henne efter avslutad träning. Hon har efter sin första valpkull och efterföljande uppbyggnad med bl.a. agilityträning och löpträning byggt upp sig otroligt bra och blivit mer muskulös och vältränad än någonsin tidigare. Jättefin och det ska bli så spännande med hennes planerade kull under nästa vår! För mer info – se ”Planerade valpar”!

Inte bara söt, utan också mycket social o glad och viftar oavbrutet med sin svans, därför blir den gärna lite suddig på bilderna.

Tillsammans med några valpintressenter tog vi sedan en skogspromenad med Zaba och en leksugen MissU, fast de två höll verkligen inte något promenadtempo då de for fram som skottspolar över stock och sten. Till och med solen tittade fram då och då och gjorde vad den kunde för att värma oss under en av höstens kallaste dagar. Det märks nu att vintern är i antågande – sakta med säkert. BRRRR!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *