Nova på Skånebesök!

Såå roligt att jag igår fick träffa Nova (Lamirada Bonbon Red Diamond) igen, då vi under denna regniga lördag sammanstrålade för lite utställningsträning och en skogspromenad samt en fika i Lomma BK:s klubbstuga. Den lilla krulliga och söta perrotjejen har verkligen vuxit sedan vi sågs senast. Tack, Ella och Michan för att ni kom med henne och naturligtvis var det rolig att också få träffa er tvåbenta! Dessutom var Michans mamma med och familjens lagotto Dixie (11 1/2 år) och sist med inte minst MissU, som aldrig vill gå miste om en lekstund och ett skogsbesök – dagens väder till trots.

Det var minsann inte lätt att fånga Nova på bild, då hon hade mycket spring i sina små ben, men här kommer i alla fall några foton på henne!

MissU och Nova fann genast varandra i lekens virvlar, med så har ju också lilltjen gått MissUs grundkurs i lek, under den tid då hon som liten valp bodde hos oss. Dixie däremot var inte var lika imponerad av MissUs tappra försök att få med alla fyrbenta i springlekarna, men hon insåg ganska snart att denna grand-old-lady föredrog att bara stå och titta på den ystra leken med de yngre krulltottarna.

Fart och fläkt!!

Rast och vila – en mkt kort sådan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *