Liten blir stor – fortare än man tror!

Hemma-hos-reportage med hälsning från sötnosen Enzo, som nyss blivit 12 veckor och på bara en månad har han och hans syskon blivit så mycket större både när det gäller vikt och höjd. Han fick redan under sina första levnads-månader en fantastisk päls med ovanligt mycket krullor för en så liten perro-valp. För övrigt är Enzo en kramgo liten kille, som gillar sovmorgnar och att mysa i soffhörnet. Dessemellan gillar han fart och fläkt och då har han mycket spring i sina små ben och gärna med en frisbee i munnen.

Nyfiken i en strut!!

Sockersöt!

Bus med matte Kristina

Stå-fint-träning

Hallå, vänta på mig!

Ha nu en fin midsommarhelg!

One thought on “Liten blir stor – fortare än man tror!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *