Sensommartripp

OBS! Info om Kennelträff – se föregående inlägg!

I helgen har vi gjort ännu en liten tripp norröver. Det var utställningar i både Norrköping och Eskilstuna, så då passade det bra att övernatta i vår sommarstuga. Redan på onsdagen hämtade vi Lily-dottern Tess, så att hon fick några dagar hos oss innan avresa och då Dichos intresse för hennes var intensivare än vanligt så förstod vi att något var på gång. Mycket riktigt, för några dagar senare började hon att löpa och då var vi redan på resande fot tillsammans med Lily (som också skulle få springa vänstervarv) och vår hanhund Dicho som nu fått lite för stort intresse för Tess för att vistas tillsammans med henne på små ytor. Vilken tur att vi har två hus att välja på i sommarboendet, då grabbgänget fick sova i lilla stugan medan vi tjejer sov i huvudbyggnaden. När vi kom fram till skärgården så stod regnet som spön i backen, åskan mullrade och under natten regnade det sedan oavbrutet. Efter regn kommer sol heter det ju och under lördagens tidiga morgonpromenad med hundarna var nu vädret helt magiskt – strålande sol och med havet som låg alldeles spegelblankt. Denna underbara morgonen ska jag försöka att bära med mig länge samt när höstrusket står för dörren!

Dicho

Mor & dotter på ljugarbänken.

TESS

LILY

En liten sväng i skogen hann vi också med innan det var dags att ta bilen in till Norrköping. Det kändes så skönt att kunna ta det lite lugnt på morgonkvisten, eftersom perron skulle starta sent i utställningsringen.

Dag två var vi tvungna att ge oss iväg betydligt tidigare mot Eskilstuna, så den morgonen hann vi inte att strosa omkring lika länge som dagen innan. Väl framme sammanstrålade vi med det härliga LS-gänget och det är alltid lika trevligt att träffa er alla!  Trots att Tess gjorde sitt bästa i dagarna två, så lyckades hon inte att knipa det där sista certet. En go och trevlig tjej att ha med att göra är hon i alla fall och det är kanske trots allt är det allra viktigaste. Våren 2019 är det planerat valpar för henne – se hennes egen sida och ”Planerade valpar”!

Lily nådde inte ända fram den här helgen (fjärde Bästa tik o Exc), men som alltid gjorde hon några fina rundor i ringen. Tidigare i sommar har hon tilldelats både flertalet BIM och BIR, så hon har i stort haft en bra utesäsong.

Lily ingick också i La Sirenita´s grupp, som blev Bästa uppfödargrupp med HP. Grattis Anneli & LS-gänget för fina prestationer i ringen! Vill också passa på att tacka bästa grannarna Solveig & Dan samt Ice familj som har tagit så väl hand om Isa respektive MissU!

Alla fina utställningsfoton är tagna av Annica Svanström.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *