Utställningsdebut

Vid niodraget imorse hämtade vi lilla Bella (Lamirada Diamond Clementine), för att hon skulle få göra debut på en inofficiell utställning i Hässleholm i valpklass 4-6 månader. Väl framme var det mycket att ta in för lilltjejen, då det kryllade av både människor och hundar så det var inte utan att hon blev trött av alla intryck.

Vilken härlig liten tikvalp hon är, då hon klarade resan galant i vår bil med alla nya hunddofter samt var duktig på att kunna koppla av vid ringside både i som utanför sin tygbur. Inne i utställningsringen gick domarens hantering bra för att vara första gången på riktigt och den första travrundan gick också fint, medan hon nästa runda tappade lite fokus. Men får hon bara ännu mer erfarenhet av utställningsvärlden så kommer det att bli hur bra som helst i framtiden.

Söt som socker är hon i alla fall och snart ryker pälsen och då ska det bli spännande att se vad som tittar fram.

Sååå många blöta pussar jag och Mats har fått under dagen, då Bella är en riktig pussgurka!

Vilket underbart utställningsväder det blev idag med hela 26 grader i solen, så än är förhoppningsvis inte sensommarvädret över!

Utställningens sötaste valp och då är jag inte det minsta partisk!?!?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *