Valpplaner våren 2019

Ja, nu har hösten sakta infunnit sig, men än får vi möjlighet att njuta av en hel del fina dagar med både sol och skön temperatur. Det fina vädret lockar oss att dagligen göra många och långa uteaktiviteter. Fast idag är både hundarna och jag lite trötta och tar det lite lugnare än vanligt, då vi igår var uppe mycket sent och följde valvakan. Fast handen på hjärtat är nog jag mest trött, då hundarna ljuvt ovetande sov sig igenom den mesta tiden av direktsändningen.

Tess på ljugarbänken tillsammans med sin mamma Lily, under några härliga augustidagar som vi tillbringade i vår sommarstuga.

Under sommarens värmebölja passade Tess också på att löpa och om hon är någorlunda punktlig med sin nästa löpperiod, så infaller den i februari med parning i månadens senare del. Planerad valpkull blir då leveransklar i juni, vilken är en fantastiskt fin tid på året att få hem en ny liten krullig familjemedlem.

Söta energiknippet Tess (Lamirada Amber Star Born) är en ljuvlig perrotik, som jag sparade på foder efter att hon blivit född under år 2015, för att om allt gick planenligt kunna ta två kullar på henne i framtiden. Tess lever ett aktivt och bra liv hos sin foderfamilj, som består av Birthe och Mats. År 2017 födde hon sin första kull – den fina Celestine-kullen och som otroligt nog nyligen har fyllt hela ett år.  Vill ni veta mer om Tess – se ”Planerade valpar” och hennes egen sida!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *